Despre noi | Găsește pe Psihologi-Aproape.ro

Despre noi

Platforma PSIHOLOGI APROAPE este rezolvarea problemelor tale!

Aici găsești ușor informațiile despre fiecare psihoterapeut și despre tulburările mintale pe care aceștia le tratează, despre tipul de psihoterapie aplicabilă fiecărei afecțiuni prezentate și despre cum poți să îți îmbunătățești bunăstarea psihică.

Prin utilizarea platformei, ca și persoană care dorește să apeleze la un psihoterapeut, în vederea participării la ședințe de terapie online sau într-un cabinet, aveți posibilitatea să vă conectați cu cel mai bun psihoterapeut, reducând astfel, pe cât posibil, o eventuală stigmatizare asociată cu căutarea unui tratament psihologic.

Prin înscrierea pe platformă, ca psihoterapeut, puteți să vă promovați, având deschidere către clienți, dar și să vă gestionați mai ușor programările, urmărind, totodată, evoluția stării de sănătate a clienților, prin Jurnalul creat special pe tipuri de teme și sarcini de lucru.

În plus, prin intermediul platformei PSIHOLOGI APROAPE, psihoterapeuții au acces la gestionarea întregului planificator pentru ședințe, iar clienții pot să își aleagă un interval orar potrivit pentru ședința psihologică în timp real.

FOLOSEȘTE SERVICIILE NOASTRE!!!

Cauți un psiholog?

Găsește acum