Termeni și condiții | Găsește pe Psihologi-Aproape.ro

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos, referitoare la folosirea acestui site – Platforma Psihologi aproape. Accesul / vizita dumneavoastră pe acest site se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

În calitate de proprietar al website-ului https://psihologi-aproape.ro/, AVA PSI 22 S.R.L., denumită în continuare „AVA PSI” își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Condițiile de utilizare, fără nicio notificare prealabilă.

Vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile pe care ați agreat să le respectați!

Cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, iar cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul în cadrul prezentului document.

AVA PSI este proprietarul site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației românească și internațională. Toate elementele de identitate ale site-ului sunt proprietatea AVA PSI. Toate informațiile introduse de utilizatori pe site sunt proprietatea acestora și își asumă responsabilitatea în legătură cu veridicitatea acestora.

Înainte de a utiliza Platforma Psihologi aproape, va trebui să fiți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, în caz contrar, nu puteți accesa sau utiliza Platforma.

AVA PSI permite introducerea datelor personale ale psihoterapeuților și a serviciilor acestora, informații care nu pot fi reproduse fără acordul acestora. De asemenea, permite introducerea datelor personale ale clienților, care nu pot fi utilizate de către psihoterapeuți sau de către proprietara site-ului, fără acordul acestora.

Este interzisă înscrierea pe acest site, ca și psihoterapeut, a persoanelor care nu au această calitate și care nu sunt însrise, ca persoane active, în Registrul Unic al Psihologilor cu drept de liberă practică sau în orice formă de asociere. În cazul în care, pe parcursul desfășurării activității, intervine o situație care nu mai permite exercitarea activității (suspendare, radiere etc.), atunci psihoterapeutul este obligat să înștiințeze AVA PSI în vederea eliminării / ștergerii de pe site.

Prin finalizarea procesului de înregistrare a datelor în Platforma Psihologi aproape, confirmați că informațiile furnizate sunt corecte, reale și complete și, de asemenea, sunteți de acord să păstrați aceste informații cu acuratețe și să le rectificați, dacă este cazul. La terminarea procesului de înregistrare, Contul dvs. de utilizator va primi starea de inactiv. AVA PSI va verifica informațiile furnizate de dvs. sub aspectul calității de psihoterapeut activ și va decide dacă Contul de utilizator va fi activat sau șters. AVA PSI nu este responsabilă dacă psihoterapeutul a furnizat informații inexacte sau false care nu ne-au fost disponibile în cazul în care am decis să lăsăm contul de utilizator activ.

Nu aveți nicio obligație legală sau contractuală de a ne furniza datele dvs. cu caracter personal pe care le-am menţionat în cadrul pașilor care trebuie parcurși pentru înregistrarea pe PLATFORMA PSIHOLOGI APROAPE şi nu te vom obliga în alt mod să o faci. Cu toate acestea, dacă nu ne oferiți datele solicitate, nu vom putea să vă oferim serviciile asociate Platformei Psihologi aproape, iar informațiile despre tine sunt limitate / minime în comparație cu ale altor psihoterapeuți.

Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă sau să vă dați drept altă persoană sau entitate. AVA PSI își rezervă dreptul, dar nu și obligatia, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Efectuarea de operațiuni neautorizate cu privire la acest site, inclusiv, dar nu limitat, de: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificare, scris informații pentru scopuri comerciale, blocare acces etc., vor fi pedepsite conform legislației în vigoare. Sunteți singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl creați, transmiteți și/sau distribuiți prin website.

AVA PSI acționează doar ca intermediar în conectarea psihoterapeuților cu utilizatorii Platformei Psihologi aproape și nu este implicată și nu controlează sfatul și relația dintre psihoterapeuți și utilizatori.

Drepturile tale, pe scurt, sunt următoarele: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul de a obiecta, dreptul la retragerea consimțământului.

AVA PSI nu garantează că acest site, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunătoare.

Trebuie să aveți peste 18 ani pentru a utiliza serviciile oferite de psihoterapeuți, iar copiii cu vârsta sub 18 ani nu pot utiliza și nu se pot înregistra pentru aceste servicii. Dacă sunteți părinte sau tutore și vă oferiți consimțământul pentru înregistrarea copilului dumneavoastră, ca și client, în vederea utilizării acestor servicii, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții cu privire la utilizarea Serviciilor de către copilul dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a percepe utilizatorilor psihoterapeuți o taxă pentru utilizarea Platformei Psihologi aproape după expirarea perioadei de apx. 2-3 luni din momentul lansării website-ului. Avem dreptul de a oferi reduceri de taxe sau gratuități pentru utilizarea Platformei.

Utilizatorii site-ului, psihoterapeuți sau clienți, pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări, atâta timp cât conținutul lor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care afectează viața privată și proprietatea intelectuală pe adresa de e-mail: suport@psihologi-aproape.ro.

Cauți un psiholog?

Găsește acum