Politica de confidențialitate | Găsește pe Psihologi-Aproape.ro

Politica de confidențialitate

Înainte de efectuarea oricărei interacțiuni cu website-ul https://psihologi-aproape.ro/ vă rugăm să citiți cu atenție informațiile cu privire la politica de utilizare a Platformei Psihologi aproape.

Datele cu caracter personal sunt acele informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă și avem grijă să vă prelucrăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația aplicabilă, inclusiv, fără limitare, respectiv Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 („GDPR”).

Prin utilizarea acestui website, este nevoie de confirmarea înțelegerii și acceptării termenilor și condiților de utilizare a Platformei pusă la dispoziția dumneavoastră de AVA PSI.

Exprimându-vă consimțământul, sunteți de acord că putem colecta, folosi, prelucra și transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu această Politică.

Orice modificări aduse acestei Politici se vor aplica la data la care sunt efectuate, cu excepția modificărilor care necesită acordul dumneavoastră prealabil și care se vor aplica din momentul în care vă exprimați acest consimțământ.

Când începeți să utilizați Platforma, este posibil să vă colectăm date, precum: data nașterii, limba, localitatea, profilul, nr. de telefon, adresa de e-mail etc., toate fiind necesare pentru crearea contului și profilului dumneavoastră, pentru autentificarea în Platformă și pentru a furniza serviciile noastre prin intermediul Platformei Psihologi aproape.

Pentru psihoterapeuți se colectează următoarele date, accesibile clienților / potențiali clienți, de regulă, persoane fizice care sunt în căutarea unui specialist în sănătate mintală, date care se referă la informații generale despre dvs. (nume și prenume, fotografie, adresă de e-mail, nr. telefon, descriere, anul începerii activității, data nașterii, locația, link-urile către rețelele sociale etc.); disponibilitate (program zilnic); servicii oferite, tipuri de terapie, durata unei ședințe, tariful unei ședințe.

Scopul prelucrării acestor date este acela de a crea contul Utilizatorului Platformei Psihologi aproape și de a furniza serviciile oferite prin intermediul Platformei.

Pentru clienți, persoane care sunt în căutarea unui psihoterapeut, se colectează date minime, precum: nume și prenume, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile întâlnirii, accesibile psihoterapeutului ales, astfel încât să aveți posibilitatea, prin intermediul Platformei Psihologi aproape, să rezervați o ședință cu un psihoterapeut.

Scopul prelucrării acestor date este de a conecta mai bine utilizatorii website-ului cu psihoterapeuții prin îmbunătățirea criteriilor de căutare.

Toate informațiile de profil ale specialiștilor psihoterapeuți vor fi disponibile public, pentru orice utilizator, care accesează platforma Psihologi aproape și navighează pe baza de date a website-ului.

În cazul în care sunteți de acord, în calitate de utilizatori ai Platformei Psihologi aproape, psihoterapeuți sau clienți care caută un specialist în psihoterapie, este posibil să folosim informațiile în scopuri de cercetare. Într-o astfel de situație, înainte de a utiliza aceste date, vom anonimiza datele cu caracter personal, iar cercetarea va fi efectuată pe informații anonime.

De asemenea, date statistice referitoare la numărul de psihoterapeuți înscriși pe platformă, localitatea, număr de clienți, categorii de vârstă, servicii oferite etc., este posibil să fie utilizate în cadrul raportărilor lunare efectuate către finanțator, având în vedere că această platformă este dezvoltată cu susținere din fonduri europene.

Ne puteți contacta prin e-mail, la adresa: suport@psihologi-aproape.ro, caz în care, în general, vom prelucra următoarele date personale: nume și prenume, e-mail și orice alte informații pe care le furnizați, atunci când ne contactați, în mod voluntar.

Cauți un psiholog?

Găsește acum